Folie isolatie kruipruimte

Door het aanbrengen van een dunne laag plastic over de gehele oppervlakte van de kruipruimte wordt de vochtige bodem van de kruipruimte afgeschermd van de rest.

Isolatie van de kruipruimte met folie

In tegenstelling tot schelpen isolatie en thermische isolatie is het aanbrengen van folie feitelijk geen isolatie, maar meer een afscherming. Door de minimale laagdikte van hooguit enkele milimeters is het ook geen bodemafsluiter zoals bijvoorbeeld zand. Deze methodiek wordt in Nederland steeds minder toegepast vanwege het gebrekkige rendement en het grote risico op lekkage.

Groot risico op lekkage

Op het moment dat er een klein gaatje in de folie komt of de folie is onvoldoende goed aangebracht tegen de muren aan of eventuele andere obstakels zoals PVC-rioleringen zal het afsluitende effect verdwijnen en zullen water en waterdamp weer in de kruipruimte komen.

Kruipruimte isolatie methodes

  • bodemafsluiting en kruipruimte-isolatie door een laag schelpen aan te brengen
  • bodemafsluiting en kruipruimte-isolatie door een laag thermische chips c.q. Drowa Chips aan te brengen
  • bodemafsluiting en kruipruimte-isolatie door een laag zand aan te brengen
  • kruipruimte-isolatie door een folie laag aan te brengen

Jaren actief

Aangesloten aannemers

Poly-ethyleenfolie

Veelal wordt poly-ethyleenfolie gebruikt waarbij de folie ruimschoots wordt aangebracht en wordt bevestigd tegen de opgaande muren.

Check hier de kosten van kruipruimte isolatie folie. Of vraag gratis en vrijblijvend op maat gemaakte prijsopgaves aan voor uw situatie en regio.

Baat het niet, schaadt het niet

In deze tijden van recessie is het verstandig om bij elke grote uitgave meerdere offertes aan te vragen. Het kan u immers zo honderden euro’s schelen, zeker indien u nagaat dat de concurrentie in de isolatiebranche momenteel heel fors is. Doe uw voordeel en vraag gewoon vrijblijvend en kostenloos offertes aan via dit offerte-aanvraag-formulier.

Zelf doen of uitbesteden

Op het gebied van kruipruimte-isolatie heeft u te maken met makkelijkere isolatiemethodes die u zelf kunt uitvoeren zoals het isoleren met piepschuim chips.

Echter bij andere kruipruimteisolatie-methodes zoals het aanbrengen van schelpen, zand en folie is het vaak verstandiger om een professional in te schakelen. Isolatiepagina.nl werkt samen met vele professionele partijen die graag een vrijblijvend voorstel aan u uitbrengen.

Door te klikken op deze link krijgt u de mogelijkheid om een kort formulier in te vullen waarna uw aanvraag volautomatisch bij 5 tot 6 dakisolatiebedrijven bij u in de regio terecht komen.

Verschillende soorten kruipruimte isolatie

kruipruimte isolatie

Schelpen isolatie kruipruimte

De kruipruimte isoleren met een schelpenlaag

Lees verder
kruipruimte isolatie

Folie isolatie kruipruimte

De kruipruimte bodem afsluiten met folie

Lees verder
kruipruimte isolatie

Polystyreen isolatie kruipruimte

De kruipruimte isoleren met polystyreen chips

Lees verder
kruipruimte isolatie

Zand isolatie kruipruimte

De kruipruimte afsluiten met een laag zand

Lees verder

Isoleren uitbesteden? Bespaar tot wel 45% via isolatiepagina.nl!

Bent u van plan uw woning te laten isoleren? Bespaar dan fors op de kosten door gebruik te maken van isolatiepagina.nl. Er zijn circa 250 isolatiebedrijven door heel Nederland bij ons aangesloten die u van graag van een offerte willen voorzien (gratis en vrijblijvend). Uit onderzoek is gebleken dat er tot wel 45% verschil kan zitten op aanbiedingen van isolatiebedrijven.

 

DAKISOLATIE

DAKISOLATIE

gratis offerte aanvragen

GLASISOLATIE

GLASISOLATIE

gratis offerte aanvragen

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

SPOUWMUURISOLATIE

SPOUWMUUR ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

VLOERISOLATIE

VLOERISOLATIE

gratis offerte aanvragen