Polyurethaan (PUR)

Polyurethaan (afk. PUR) is er als hardschuimplaat of als isolatieschuim in een spuitbus.Het

Polyurethaan (PUR)

Het uitstekend isolerende materiaal (k-waarde: 0,025 tot 0,04 W/mK) wordt vooral toegepast waar geen dikke isolatielagen mogelijk zijn of waar kleine holle ruimtes afgedicht moeten worden. Omdat polyurethaan gevoelig is voor UV-straling, worden de witte hardschuimplaten door een deklaag van bouwpapier, kunststof of aluminium beschermd. De platen zijn nog een keer zo duur als EPS. Polyurethaanschuim uit een spuitbus wordt alleen gebruikt voor het isoleren en stabiliseren van raam-en deurkozijnen in muren.

Jaren actief

Aangesloten aannemers

Zelf doen of uitbesteden

Het isoleren van een gevel levert een enorme besparing op energiekosten, puur vanwege de omvang van de gevel. Er zijn verschillende methodes om het aan te pakken, waaronder het isoleren van de spouwmuren, een relatief goedkope en heel rendabele aanpak van gevelisolatie. Isolatiepagina.nl werkt samen met vele professionele partijen die graag een vrijblijvend voorstel aan u uitbrengen. 

Isoleren uitbesteden? Bespaar tot wel 45% via isolatiepagina.nl!

Bent u van plan uw woning te laten isoleren? Bespaar dan fors op de kosten door gebruik te maken van isolatiepagina.nl. Er zijn circa 250 isolatiebedrijven door heel Nederland bij ons aangesloten die u van graag van een offerte willen voorzien (gratis en vrijblijvend). Uit onderzoek is gebleken dat er tot wel 45% verschil kan zitten op aanbiedingen van isolatiebedrijven.

 

DAKISOLATIE

DAKISOLATIE

gratis offerte aanvragen

GLASISOLATIE

GLASISOLATIE

gratis offerte aanvragen

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

SPOUWMUURISOLATIE

SPOUWMUUR ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

VLOERISOLATIE

VLOERISOLATIE

gratis offerte aanvragen