Houtwol platen

In vergelijking met de houtvezelplaten worden hier niet fijne houtvezels, maar langvezelige houtwol verwerkt.

Houtwol platen

De platen zijn universeel toepasbaar, stabiel en toch elastisch. Bij deze uitstekende eigenschappen komt nog, dat dit ecologisch aanbevelenswaardige produkt een goede ondergrond is voor pleisterwerk. De eenvoudig te verwerken platen worden daarom graag gebruikt in constructies van houten staanders, zowel binnen als buiten voor wandbekleding.

Voorbeeld houtwolplaat

Gering warmte isolerend vermogen

Omdat het warmte-isolerende vermogen van houtwolprodukten verhoudingsgewijs gering is (0,090 W/mK) zijn er verschillende houtwolplaten met een polystyreen-of steenwolkern in de handel.

Jaren actief

Aangesloten aannemers

Zelf doen of uitbesteden

Het isoleren van een gevel levert een enorme besparing op energiekosten, puur vanwege de omvang van de gevel. Er zijn verschillende methodes om het aan te pakken, waaronder het isoleren van de spouwmuren, een relatief goedkope en heel rendabele aanpak van gevelisolatie. Isolatiepagina.nl werkt samen met vele professionele partijen die graag een vrijblijvend voorstel aan u uitbrengen. 

Isoleren uitbesteden? Bespaar tot wel 45% via isolatiepagina.nl!

Bent u van plan uw woning te laten isoleren? Bespaar dan fors op de kosten door gebruik te maken van isolatiepagina.nl. Er zijn circa 250 isolatiebedrijven door heel Nederland bij ons aangesloten die u van graag van een offerte willen voorzien (gratis en vrijblijvend). Uit onderzoek is gebleken dat er tot wel 45% verschil kan zitten op aanbiedingen van isolatiebedrijven.

 

DAKISOLATIE

DAKISOLATIE

gratis offerte aanvragen

GLASISOLATIE

GLASISOLATIE

gratis offerte aanvragen

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

SPOUWMUURISOLATIE

SPOUWMUUR ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

VLOERISOLATIE

VLOERISOLATIE

gratis offerte aanvragen