Gipsvezel platen

De platen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diktes, voor vochtige ruimtes, als vloerplaat of met speciale brandwerende werking.

Houtwol platen

Voor warmte-isolatie zijn vooral samengestelde platen met een enkelzijdige isolatielaag van minerale vezels of polystyreen van belang. Voor de verwerking zijn talrijke hulpprodukten verkrijgbaar; niet ,.alleen speciale lijmsoorten en iPlamuur, maar ook stalen profielen voor staanders en plafonds en
voor vrijstaande staanderconstructies. Binnen de verscheidenheid aan enkele en samengestelde platen bieden de gipskarton- en gipsvezelplaten veel voordelen:

Gipsvezelplaat

Voordelen gipsvezel plaat

  • ze kunnen eenvoudig zelf worden aangebracht ze zijn een ideale ondergrond voor allerlei wandbekledingen zoals behang of tegels
  • ze zijn extra warmte- en geluidsisolerend
  • ze bieden een goede bescherming tegen afbrokkelend pleisterwer

Jaren actief

Aangesloten aannemers

Zelf doen of uitbesteden

Het isoleren van een gevel levert een enorme besparing op energiekosten, puur vanwege de omvang van de gevel. Er zijn verschillende methodes om het aan te pakken, waaronder het isoleren van de spouwmuren, een relatief goedkope en heel rendabele aanpak van gevelisolatie. Isolatiepagina.nl werkt samen met vele professionele partijen die graag een vrijblijvend voorstel aan u uitbrengen. 

Isoleren uitbesteden? Bespaar tot wel 45% via isolatiepagina.nl!

Bent u van plan uw woning te laten isoleren? Bespaar dan fors op de kosten door gebruik te maken van isolatiepagina.nl. Er zijn circa 250 isolatiebedrijven door heel Nederland bij ons aangesloten die u van graag van een offerte willen voorzien (gratis en vrijblijvend). Uit onderzoek is gebleken dat er tot wel 45% verschil kan zitten op aanbiedingen van isolatiebedrijven.

 

DAKISOLATIE

DAKISOLATIE

gratis offerte aanvragen

GLASISOLATIE

GLASISOLATIE

gratis offerte aanvragen

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

SPOUWMUURISOLATIE

SPOUWMUUR ISOLATIE

gratis offerte aanvragen

VLOERISOLATIE

VLOERISOLATIE

gratis offerte aanvragen